Balaton Sound 2023!

2023 nyarán ismét megtelik Zamárdi, jön ugyanis a Balaton Sound, megünnepelve a 15.születésnapját!

Szerelem, nyár, vízpart, magyar tenger, buli, ahol az éjjel soha nem érhet véget – a Balaton Sound visszatér 2023-ban is és erősebb nevekkel jön, mint valaha.

A lista legerősebb előadója egyértelműen a holland lemezlovas, Armin van Buuren, aki 2019-ben is járt már Zamárdiban. A közönség imádta a bulit, nem csoda, hogy megismétlődik.

De érkezik a slágergyáros Dimitri Vegas & Like Mike duó is, akik szintén hatalmas show-t ígérnek a fesztiválozóknak. Ők sem először jönnek a Balaton Soundra.

Továbbá hihetetlenül erős bulikkal készül a Balaton Sound

Hardwell neve szintén garancia arra, hogy a Balaton Sound fesztiválozói 2023-ban sem csalódnak majd a parti estékben. Ő 2015-ben járt utoljára az ország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválján, így biztosan sokan váltanak majd jegyet miatta is.

A világ legjobbjait soroló DJ Mag Top 100 lista legelőkelőbb helyeiről is érkeznek fellépők a Soundra, amely 2023-ban június 28-tól július 1-ig tart.

A Balaton Sound nem csupán az esti bulizások helyszíne. Napközben lesz vízben táncolós splash party, matracos csobbanás, koktélozó beach klub a legjobb magyar dj-k zenéivel, extravagáns divatbemutatók, külföldi utcaszínházak felvonulása.

Az egészségtudatos látogatók technó jógával és más sportprogramokkal vezethetik le a hosszú éjszakákat.

Ne hagyd ki!

https://balatonsound.com/hu